top of page

Mega Video - Extra Kľúče Ku Vzo-Vstupu a Svetelnému Vedomiu-Telu, Vzťahom, Hojnosti TerraNova Zeme

Počas Super Pasáže Rovnodennosti som nielen ukotvovala “nové masívne kódované dáta”, integrovala nové ďalšie rekordné záplavy & kódy, rozpúšťala staré, stále procesujem, je toho len viac a viac, toto neprestáva, len je toho viac.. Udialo sa toho, deje veľmi veľa čo pre ľudské oko nie je vôbec viditeľné.. Zároveň som tvorila toto video poskladané z troch článkov vo svetelnej knižnici - pre mňa veľmi kľúčové.. Všetky texty sú stále aktuálne, majú aktivovať vaše vlastné poznanie ak je ochota čítať, počúvať a sprístupnenosť a TRPEZLIVOSŤ SO SEBOU A PROCESMI ako takými.. PASÁŽ POKRAČUJE, Sme v určitom svetelnom tuneli “do konca marca, kedy nás čaká Super PRESKOK - Vortex, ktorý je opäť masívny a rekordný.” KVANTOVÉ SKÁKANIE V ČASE DO BUDÚCNOSTI v každom MOMENTE Tu a Teraz, každý MOMENT JE BOD ZLOMU a výberu, ktorý určuje ďalšie zážitky - zlomy - LÁMANIE “starého ako nikdy pred tým”, UKONČOVANIE a vynulovávanie toľkých kontraktov naraz - OZNAČ ICH ZA “VYPLANETENÉ NAPLNO” “neťahaj nič a nikoho so sebou, na sebe..”.

Posledné marcové dni a začiatok apríla “sú plné ultra portálov, pasáží UKONČENÍ A VYPLATENÍ. Je to čas 13. Alchymickeho štádia - Zostup Krista cez vzostup vedomia - veľmi kľúčové obdobie plné previerok či naozaj Je Schopnosť rozoznať ROZDIEL MEDZI ORGANICKÝMI A NEORGANICKÝMI KÓDMI, ak áno, “sme doma a zdielame naozaj výživné informácie a tvorbu”, “nie je možné nás opäť stiahnuť do starej zeme”.. Začali sa masívne tranzity, exity, odchody..

“Ľudská rasa 3D vedomia a tela je čierna vysávajúca diera, ktorá nemá dna, je nonstop hladná a neuspokojená..” Dekonštrukcia kríža, ostatného plota a ostatnej koruny - utrpiteľ - dekonštrukcia telovej 3D štruktúry nedostatkov a “zastarelej viery”.. a Dekonštrukcia Kompenzácie nedostatkov, ktorá je v ľudských VZŤAHOCH OBROVSKÁ, preto “toto bude len viac viditeľné, kde si kto odohráva svoje ego-strany Rodičov a detí - všetky naraz”.. o tom “sú ľudské vzťahy”..o kompenzácii nedostatkov širokej škály.


Skutočné pochopenie UNIVERZÁLNEJ LÁSKY VĎAKA ČOMU je možné presiahnuť “ľudskú lásku, ktorá s láskou nemá nič spoločné”..


ENERGETICKÉ HRANICE A SILA A MOC LÁSKY AKO SVETLO Je niečo, “čo sa učí za pochodu cez svoje zážitky”.. energetické hranice sú viac než veľmi potrebné najmä v nadchádzajúcich časoch mega pádov, rozkladov toho, čo nikdy nebolo v súlade so Svetelným vedomím / telom / vzťahmi novej Zeme.


Najväčšie výzvy pre ľudstvo - Roz-PUSTIŤ - O-Pustiť svoje 3-4Dimenzionálne expresie, identity cez rozpustenie lipnutí a “závislostí na nich”, cez opustenie všetkých “ľudských hier” NÁVRATOM - PLNÝM UVOĽNENÍM SA DO SEBA - do Toho, KÝM UŽ SOM - prechodom Bránou do Neba - POSTUPNÁ PREMENA, úplná premena na “nové” ľudstvo, Originálne diamantové slnečné ANjelske Ľudstvo s plne aktívnou a funkčnou DNA: 12 párov vláken svetelnej DNA. Svetlo aktivuje našu Krištáľovú / Kristovu DNA a omnoho viac..rôzne typy svetelných tiel, ktpze všetky znovu-obnovujeme, budujeme, udržiavame, neustále aktualizujeme..


Ku Kristovým Avatarom, ku “skutočnej” ceste Grálu - “Kristova misia Paledorianov a Siene AmeNti návratu Domov do jednoty VEDOMIA / PANÄTE hviezd, Slniek, galaxii”, a ku “skutočnej histórii ľudstva vo smaragdových tabletoch” som už začala šnúru videií, ku ktorým sa vrátim - ku tým z januára - februára 2021.


Videá YT najmä z druhej Polovice 2020 sú tiež stále viac než aktuálne. Avšak VŠETKO JE VNÚTRI - žiadny nedostatok Seba nemôže byť zvonka zaplnený..

Celý marec-apríl - VEĽMI SILOVÉ kódy Znovuzrodení “ako nikdy pred tým” a super sily svetla / “vnútorného kozmického Krista a Kristalového Srdca”.

Zmŕtvych-vstanie & Dekonštrukcia kríža v sebe/v tele je cesta von - hlboko dovnútra..je to SYMBOLIKA..


S úctou, Maria Aramatena




123 views
bottom of page