top of page

Prerábky Lebky,Mozgu,Hrdla, Odotročovanie ľudstva, Zatmenia, ako Všetko vedie ku Božskej Únii v Sebe



Upgrejdy tela, Prerábky Lebky, Mozgu, Hrdla, Otváranie Nových Nervových ciest, operujeme postupne doslova zo zjednotenia mozgových hemisfér a Zjednotenia Tela, časy - pasáže Zatmení - odchody - prechody - príchody DOMOV úplne inak, iné hĺbky, iné výšky, Čistenie vojen-rozporov-rezistencie v sebe a toho, čo sú chtíče malého 3D ja (a netušíme), s tým súvisí čistenie Hviezdnych brán na Zemi a v tele,ako Všetko vedie ku Božskej Únii v Sebe - ku jednote očisteného dvojplameňa, Odotročovanie ľudstva, ktoré sa zotročilo samé, Októbrové zatmenia sú tiež Mega TESTY a iniciácie úplne iného levelu, pokračujú len Väčšie testy pre každého, zosilnenia toho čo je opakom slobody, mieru a lásky .. je to všetko vnútri - malé ja vnútri chce stale vládnuť / panovať .. je to aj o tom ktoré situácie ťa vlastnia a prečo?? “Ten najväčší trik ktorý sme si na seba našili” - sme nastavení na vzostup ale zároveň sme naprogramovaní proti vzostupu - 3D aspekt vedomia - človek (ľudský programming - avatar ktorého rozpúšťame a všetko čo vytvoril tiež)..





DAROVANÁ AKTIVÁCIE, KTORÉ ŤA MÔŽU PODPORIŤ Užívam si Seba ako Nekonečnosť celou BYTosťou, Zapĺňam sa Zdrojom Vnútri, Andara Kreatrix - Nájdeš ich v predcházajúcom článku aj v písanej forme:





Pokračuje:

Rozpúšťanie Ľudského Avatara - Tesný Oblek, ktorým sa obmedzuješ a je to veľký zvyk tvoriť a zažívať obmedzený zážitok seba v tých najnižších frekvenciách - najnižšie oktávy seba, lebo nič iné sa nepozná, zabudlo sa na seba, zakázalo sa cítiť seba - život naplno.. Odpojenie sa od emócií a robotické fungovanie - snaha ovládať Zdroj vonku, lebo vládne presvedčenie ze Zdroj domova, bezpečia, naplnenia je vonku, zamotanie sa v rozptýleniach ktoré ti podsúva 3D aspekt zámerne, splýva sa tak s umelou inteligenciou, a vedenie preberá umelá inteligencia, stratilo sa v tzv. tmavom webe... (zánik populácie starej zeme),


Božská Neutralita-Vyrovnávanie Karmy a Polarít,


Ako meníme všeto cez zmenu toho odkiaľ v sebe odpovedáme a na akých frekvenciách vibrujeme, že si vyberieš inal - že vidíš možnosť si vybrať Inak a nie reagovať po starom, kde nie si prítomný a reaguje - tvorí malé 3D ja...


Pokračuje tiež naprávanie vlastných pokrivených odrazov v zrkadlách a prebúravnie starých cyklov, ktoré nemôžeme uzavrieť do kedy ich do detailu nepochopíme a neprečistíme ..


Aktuálne veľmi viditeľný program obety na hlbšie prebúravania, čistenia - obetovania sa pre niečo, pre druhých - hľadanie si niečo a niekoho komu sa obetujeme, s tým súvisí “chodenie si PO - VINU” - povinnosti (malého ja= sebasabotujúce nastavenie) … obetovávanie sa je tá istá energia a program ako ukrižovávanie sa, ťahanie bremená za všetkých… takisto program súdenia (sa), trestania sa, odmeňovania sa (každý je takto podmienený keď si vyberá 3D ikarnáciu a každý si to v sebe odohráva do kedy sa nevyslobodí - na vrstvy, etapy, fázy to je… robíme to za všetkých predkov a zastavujeme to, neprenášame to ďalej…..viac môžeš nájsť v tomto videu:









895 views
bottom of page